ANKARA / MAMAK - Misket Ortaokulu

May

Kût'ül-Amâre Zaferiyle İlgili Okul Panomuz Hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kitap fuarını öğrencilerimizle beraber ziyaret ettik. Kitap fuarından kareler...

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla öğretmen ve öğrencilerimizle beraber kutladık. Emeği geçen bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7/B Sınıfımızda Geleneksel Sanatlar dersinde öğrencilerimizle beraber Ebru sanatını çalıştık. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Melike TUTAN'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif ÖZBEK, Şube Müdürümüz Sayın Behrin SAPAN ile birlikte okulumuza ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kitap okumanın önemini anlatmak ve her zaman yapılması gereken bir etkinlik olduğunu vurgulamak amacıyla okul panomuz hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.Yıldönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferiyle ilgili okul panoları hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda törenle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Allah, bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın. M.Akif ERSOY

Mrt

Okulumuzda ki kadın hocalarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için okul panolarımız hazırlandı. Emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Melike TUTAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Allah, bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın. M.Akif ERSOY

Mrt

5.Sınıf öğrencilerimiz ile Rahmi Koç ve Oyuncak Müzelerine gezi düzenledik. Oldukça eğlenceli geçen müze gezimizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Okulumuzu çok kısa bir sürede boşalttık. Öğrencilerimize deprem anındaki farkındalığı kazandırmak için yaptığımız tatbikatımız oldukça başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için okul panolarımız hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Dokunduğu her şey de emeği ile çiçek açtıran tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun.

Şbt

8.Sınıf öğrencilerimiz ile Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Başkent Anadolu Lisesi ve Abidinpaşa Anadolu Lisesine gezi düzenledik. Oldukça verimli ve güzel geçen gezimizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.